Maak spontane foto’s met de polaroid

Polaroid foto’s zijn weer helemaal terug van weggeweest! Door een polaroid camera huren kun je je feest onvergetelijk maken. Het is een leuke en vaak onverwachte toevoeging aan je feest en geeft je gasten een blijvende herinnering en een tastbaar aandenken om mee naar huis te nemen. Een polaroid camera huren mag eigenlijk niet meer ontbreken op je volgende feestje!

Wanneer een polaroid camera huren?

We maken tegenwoordig al erg veel foto’s, maar steeds vaker is het spontane hier van af. Het moet altijd het perfecte plaatje zijn en we schieten het liefst heel veel foto’s na elkaar om hierna de beste foto eruit te kiezen. Met een polaroid camera heb je deze luxe niet. Je hebt één kans om de foto te maken en deze wordt dan ook direct uitgeprint.

Een polaroid camera huren voor bijvoorbeeld een bruiloft is dan ook een erg leuk idee. Je kunt iemand inhuren die rondloopt en foto’s van iedereen maakt, maar het is ook mogelijk om een polaroid camera neer te zetten in een soort photobooth.

Een leuke fotoplek

Het leukste van de polaroid foto’s is de vintage look. Dit maakt ze ook erg persoonlijk en zorgt dat het moment echt vastgelegd wordt. Je kunt er natuurlijk op een feest of een bruiloft veel kanten mee op.

Zo is het een leuk idee om een doos neer te zetten met verschillende props die gebruikt kunnen worden door de gasten. Denk hierbij aan leuke brillen, hoedjes, een kroontje of een boa. Je weet zeker dat op deze manier de leukste en gekste foto’s eruit zullen komen. Omdat het momentopnamen zijn zullen mensen hier ook veel lol aan beleven en vaak ook meerdere foto’s met verschillende personen willen nemen.

Direct geprint

De grote charme van een polaroid camera huren is natuurlijk dat de foto’s direct afgedrukt worden. De foto kan direct bekeken worden en er is direct een tastbare herinnering die met je gasten mee naar huis gaat.

Ook kan het juist leuk zijn om de polaroid foto’s te verzamelen voor de bruid en bruidegom om zo een fotoboek voor ze te maken. Zo kun je bijvoorbeeld iedereen een leuke polaroid foto van zichzelf laten maken en een berichtje op de foto laten schrijven. Op deze manier kun je op een originele en creatieve manier een alternatief en persoonlijk gastenboek laten maken. Dit maakt het nog leuker om het later allemaal nog eens terug te kijken en te lezen.

Tip: Gearbooker

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *